Προσομοίωσε την επιτυχία σου

Tο Μάρτιο του 2011, ήμουν στο San Diego και είχα τη χαρά να κάνω το πρώτο μάθημα πιλότου με το αγαπημένο μου αεροπλάνο (Cirrus). Ενώ από τη στιγμή που έφτασα στο αεροδρόμιο απολάμβανα κάθε δευτερόλεπτο, στην απογείωση είχα ένα έντονο, και παράξενο, συναίσθημα.

Ένιωσα σαν να το έχω κάνει ήδη εκατοντάδες φορές! Αυτό που πρέπει τώρα να σου πω είναι ότι παρ’ όλο που δεν είχα καθίσει στη θέση του πιλότου στο παρελθόν, το είχα κάνει πολλές φορές από την άνεση του σπιτιού μου χρησιμοποιώντας ένα προσομοιωτή πτήσης. Το υποσυνείδητο δεν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ του εξωτερικού κόσμου και της φαντασίας. Αν αυτό σου φαίνεται περίεργο διάβασε παρακάτω…

Ενώ πετούσα πάνω από τη La Jolla, βόρεια του San Diego, 10 λεπτά μετά την απογείωσή, ήμουν πια άνετα στο πιλοτήριο και πάνω στη χαλάρωση ένιωσα στιγμιαία σαν να ήμουν πίσω στο σπίτι μου στον προσομοιωτή! Τόσο δυνατή είναι η φαντασία μας και τόσο ισχυρός μπορεί να είναι ο οραματισμός. Δες την προσγείωση μου…

Αντίστοιχα με τη δική μου εμπειρία, ο πετυχημένος σκηνοθέτης παίζει ξανά και ξανά την ταινία στο μυαλό του πριν τη γυρίσει. Ο πετυχημένος αρχιτέκτονας έχει περπατήσει μέσα στο κτίριο πριν το σχεδιάσει. Ο πετυχημένος πωλητής έχει πουλήσει το προϊόν πριν πάει στο ραντεβού. Με λίγα λόγια:

Οραματίσου ξανά και ξανά το ιδανικό αποτέλεσμα στο μυαλό σου και σύντομα θα το δεις live!

Αν έχεις έστω ένα κομμάτι της ζωής σου που θέλεις να βελτιώσεις, εστίασε τον ελεύθερο σου χρόνο σε αυτό και σε πληροφορίες που αποτελούν λύσεις σε αυτό που ψάχνεις. Κάνε τη λύση του χόμπι και κάνε δώρο στον εαυτό σου και τον υπόλοιπο κόσμο τον καλύτερο σου εαυτό!