1. 1


Το inspresso RECHARGE ξεκινά σε…

Share the inspresso love!

 • Νιώθεις ότι ο δρόμος προς την ευτυχία και την επιτυχία είναι γεμάτος εμπόδια;

  “δεν μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα από το ίδιο επίπεδο συνειδητότητας που το δημιούργησες”

  Albert Einstein

  Τα προβλήματα δεν θα αλλάξουν…

  Εσύ όμως μπορείς να αλλάξεις!

  Η αλλαγή ξεκινά πάντα από τη σκέψη και πάντα θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέγεις ανώτερες σκέψεις. Οι περισσότεροι όμως δεν έχουν ούτε το πλάνο ούτε την ενέργεια για να διεκδικήσουν το καλύτερο.

 1. 1Τι θα συμβεί στο inspresso RECHARGE;

 • Μετά την 1η ενότητα (αυτογνωσία):

  – Θα γνωρίζεις ακριβώς γιατί δεν έχεις ακόμα αυτά που θέλεις
  – Θα έχεις τη δύναμη να επιλέγεις τους στόχους που πραγματικά επιθυμείς, χωρίς συμβιβασμούς

 1. 1


 • Μετά την 2η ενότητα (ονειροπλαστική):

  – Θα έχεις ένα ξεκάθαρο στόχο για κάθε κομμάτι της ζωής σου

  – Θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις βήμα-βήμα για να πετύχεις τους στόχους σου

 1. 1


 • Μετά την 3η ενότητα (πεποιθοπλαστική):

  – Θα έχεις ήδη κάμψει βασικές πεποιθήσεις που κρατούν τους περισσότερους μακριά από τα όνειρα τους

  – Θα έχεις τη δύναμη να αλλάξεις οποιαδήποτε πεποίθηση που δεν σε εξυπηρετεί

 1. 1


 • Μετά την 4η ενότητα (αυτοδυναμία)

  – Θα έχεις το πλάνο της ιδανικής σου ζωής, ξεκάθαρο σε μια σελίδα

  – Θα ξέρεις πως να νιώθεις ασταμάτητος όποιες κι αν είναι οι εξωτερικές συνθήκες

 1. 1


Ποιος θα έρθει στο inspresso RECHARGE;

Μάθε περισσότερα για το inspresso RECHARGE;

Τι είναι το inspresso;

Το όνομα inspresso προέρχεται από τις λέξεις inspiration (έμπνευση) και espresso (ο γνωστός ιταλικός καφές που σερβίρεται σε μικρή δόση). Από την 1/1/2015 και κάθε πρωί, ένα email με αυτό που αποκαλούμε “daily shot of inspiration” (καθημερινή δόση έμπνευσης) φτάνει στο inbox των inspresso fans με σκοπό να εμπνέει όλους όσους ζητούν περισσότερα από την ζωή αλλά και τρόπους να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Στην πορεία προστέθηκαν online προγράμματα αυτοβελτίωσης όπως το inspresso ACADEMY, το inspresso 100%, το inspresso TV με 60+ δωρεάν webinars αυτοβελτίωσης, καθώς και το βιβλίο “17 μυστικά για να κάνεις το 2017 την καλύτερη σου χρονιά” το οποίο διατίθεται δωρεάν και έχει ήδη 5,000+ downloads.

Η οικογένεια του inspresso μεγαλώνει ραγδαία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε 32 άλλες χώρες!

Τι είναι το inspresso RECHARGE;

Το inspresso RECHARGE είναι το πρώτο offline event του inspresso! Μετά από 2+ χρόνια ψηφιακών συναντήσεων αυτοβελτίωσης, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια σειρά από workshops με στόχο να γνωριστούμε από κοντά και να… φορτίσουμε τις μπαταρίες των δυνατοτήτων μας!

Γιατί το όνομα inspresso RECHARGE;

Φέρε στο μυαλό σου μια εικόνα από την παιδική σου ηλικία. Θυμάσαι πόση ενέργεια είχες; Οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι αναπόφευκτο να μειώνεται η ενέργεια μας με την πάροδο του χρόνου αλλά, όπως θα δεις, δεν είναι έτσι.

Στο inspresso RECHARGE θα νιώσεις ότι ανακτάς τη δύναμη σου. Αναρωτήσου, τι θα μπορούσες να πετύχεις να είχες έστω και 10% περισσότερη ενέργεια;

Είναι για μένα το inspresso RECHARGE;
Όλοι μας έχουμε διαφορετικούς στόχους αλλά ουσιαστικά την ίδια επιθυμία, να τους υλοποιούμε!
Στο inspresso RECHARGE θα εστιάσουμε στην εφαρμογή των βασικών κανόνων της επιτυχίας σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής.
Τι κάνει διαφορετικό το inspresso RECHARGE;

Η Maya Angelou είχε πει “Οι άνθρωποι δεν θυμούνται τι είπες ή τι έκανες αλλά πάντα θυμούνται πως τους έκανες να νιώσουν“.

Το inspresso RECHARGE έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να νιώσεις ασταμάτητος!

Ποιόν θα γνωρίσω στο inspresso RECHARGE;

Νιώθεις κάποιες φορές μόνος στο ταξίδι της προσωπικής βελτίωσης; Ένα από τα bonus του inspresso RECHARGE είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς με άτομα που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εσένα και θέλουν να ξεκλειδώσουν τρόπους να πετύχουν περισσότερα στην ζωή τους.

Έχω ακόμα ερωτήσεις για το inspresso RECHARGE;

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες σου τις απορίες σχετικά με το workshop. Επικοινώνησε μαζί μας στο help@inspresso.gr και θα σου απαντήσουμε άμεσα.

Τι λένε για το inspresso και τον Άγγελο;

Κάθε μέρα έχω τέτοια αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση που όλοι γύρω μου το βλέπουν και με ρωτάνε! Έχω βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωή μου και στην οικογένεια μου! Η συμβολή σου είναι πολύ καθοριστική στην προσωπική μου επικοινωνία με τον κύκλο μου! Μπράβο συνέχισε αυτό που κάνεις και αυτό που μας δίνεις!
Τάσσος
Έκοψα το τσιγάρο και είμαι πιο αισιόδοξος από πριν.
Χαράλαμπος
Σκέφτομαι πιο θετικά και έχω περισσότερη ενέργεια.
Πασχαλίνα
Έχω δει διαφορά στις σκέψεις μου και συνεπώς στη ψυχολογία μου. Βλέπω διαφορά στον τρόπο που αντιδρώ σε αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα μου. Βλέπω διαφορά σε αυτά που αφήνω να με επηρεάσουν. Αφού, σιγά σιγά μαθαίνω να επιλέγω τι αξίζει να με επηρεάσει ψυχολογικά και τι όχι. Για πρώτη φορά είναι συγκεντρωμένη στο στόχο μου και δε τον αφήνω με τίποτα. Σας ευγνωμονώ και σας αγαπώ γιατί με σώζετε, κάθε μέρα.
Βικτωρία
Ταξιδεύω προς τους στόχους μου σταθερά και με μεγαλύτερη σιγουριά αγνοώντας το αρνητικό περιβάλλον.
Αλέξανδρος
Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι. Έμαθα πολλά, ένιωσα πολλά και σίγουρα έκανα ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Σε ευχαριστώ Άγγελε ήσουν εκπληκτικός!
Ιωάννα
Πιστεύω ήταν μια έντονη καθημερινή βοήθεια για ευτυχία και δύναμη για κάθε τομέα της ζωής μου. Κάτι πολύ δυναμικό για να το αγνοήσουμε ανεξάρτητα με το σε πια περίοδο της ζωής μας βρισκόμαστε. Το προτείνω και το συστήνω σε όλους που θέλουν να βελτιώσουν σε διάφορους τομείς την ζωή τους ήταν ένα πλήρες βιωματικό σεμινάριο. Άγγελε σε ευχαριστώ, με βοήθησες πολύ!
Ανδρέας
Πολύτιμη εμπειρία, πάρα πολλές γνώσεις μαζεμένες, σε ένα απόσταγμα. Ευχαριστώ πολύ για την γενναιόδωρη προσφορά ενός σημαντικού εργαλείου αυτοβελτίωσης και προόδου!
Μαρία
Μου άρεσε που είχε συμπυκνωμένες τις γνώσεις, έτσι ώστε κάθε webinar με γλύτωσε από 5 ώρες διάβασμα. Επίσης οι ασκήσεις ήταν εύστοχες και είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο μέλλον για οποιοδήποτε στόχο θελήσω! Σημαντικότερη θεωρώ την αξία ή μάλλον – υπεραξία – του Αγγέλου, ο οποίος προδιαθέτει ώστε να περιμένω μόνο θετικά αποτελέσματα και ενώ δεν σε πιέζει, δεν μπορείς να αγνοήσεις μια τέτοια φωνή και να μην κάνεις πράξη όσα υποδεικνύει. Μπράβο Άγγελε, συνέχισε να μας εμπνέεις!
Γιάννα
Το inspresso daily με βοηθά στο να συντονίζομαι μόνο με ότι πραγματικά επιθυμώ, δηλαδή στο να διατηρώ την ισορροπία μου (και επομένως, την ανεξαρτησία μου) πέρα από τις επιδράσεις από το περιβάλλον, θετικές ή μη. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα γυρεύουν συναισθηματικές εξαρτήσεις, αισθάνομαι μάλλον τυχερή που είμαι ελεύθερη από αυτή την τάση, και, διαθέτω πολλή δύναμη και ενέργεια που τις χρησιμοποιώ στην καθημερινή επίτευξη μικρών και μεγαλύτερων στόχων.
Ευριδίκη
Αν διδάσκονταν όλα αυτά ως βασική παιδεία, τα θεμέλια ενός λαού θα ήταν κυριολεκτικά άτρωτα.
Κωνσταντίνος

Το inspresso RECHARGE με μια ματιά

 

ΠΟΤΕ: Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΠΟΥ: Στο Ξενοδοχείο FRESH, Σοφοκλέους 26

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ώρες, 10πμ-2μμ (προσέλευση 9πμ)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: €197 – ζήτησε εκπτωτικό κουπόνι

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Μέχρι και Δευτέρα 10/4

 

Ναι, θέλω να είμαι κι εγώ εκεί!