Ο χειρότερος και ακριβότερος coach του κόσμου

Σήμερα θέλω να σου γνωρίσω τον χειρότερο αλλά ταυτόχρονα και ακριβότερο coach του κόσμου! Για να ‘μαι ειλικρινής, τον γνωρίζεις ήδη και μάλιστα έχεις ήδη ακολουθήσει πολλές φορές τις συμβουλές του. Ο μυστήριος αυτός σύμβουλος δεν είναι άλλος απ’ τον φόβο.

Γιατί είναι ο χειρότερος

Ο φόβος θα σε συμβουλεύει πάντα για τον κίνδυνο, το ανεπιθύμητο και όλα θα είναι από δύσκολα έως αδύνατα (σου θυμίζει κάτι;). Ο φόβος όμως βασίζει τη μάθηση του μόνο στο παρελθόν. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η γνώμη του δεν έχει βαρύτητα. Για παράδειγμα δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στις δυνατότητες σου μετά από 30 inspresso.

Γιατί είναι ο ακριβότερος

Ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο αντιλαμβάνονται τη φθορά στην ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία που οφείλεται στο φόβο (στις διάφορες μορφές του). Για παράδειγμα ο φόβος σκοτώνει έναν-έναν τους νευρώνες του εγκεφάλου και κάνει αδύνατη την απόλαυση της ζωής.

Αφού λοιπόν η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε (θυμάσαι τον 1ο Νόμο; “Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό απ’ το να νιώθω καλά”) το κόστος του να συμβουλεύεσαι τους φόβους σου είναι τεράστιο.

Και τώρα τι;

Σου προτείνω αυτή τη στιγμή και χωρίς δεύτερη σκέψη να απολύσεις το φόβο και να προσλάβεις για αποκλειστικό σύμβουλο την καρδιά σου. Με άλλα λόγια:

να ακούς αυτό που πραγματικά επιθυμείς και μετά να κάνεις τη ζωή σου ένα ευχάριστο ταξίδι προς την υλοποίηση του οράματος σου