Η “μαγική” μπάλα που λέει πάντα την αλήθεια

Είμαι σίγουρος ότι το μυαλό σου πήγε στις κρυστάλλινες μπάλες των μέντιουμ 😛

… αλλά εγώ θέλω να σου μιλήσω για το μπαλάκι του γκολφ και την εκπληκτική ιστορία που έμαθα από τον Tony Robbins. Πολλοί φίλοι τον προέτρεπαν να ξεκινήσει μαθήματα γκολφ και παρά τη σθεναρή αρχική αντίσταση του, ο Τόνι πείστηκε. Βρήκε λοιπόν τον καλύτερο δάσκαλο γκολφ στον κόσμο και του λέει “είμαι όλος δικός σου έχεις 4 ώρες να με ενθουσιάσεις με το άθλημα και την πρόοδο μου”. Μετά από ώρες μετριότητας, ο Τόνι δεν αντέχει και λέει “Τέλος, δεν μου κάνει το άθλημα, δεν με ενδιαφέρει και όπως βλέπεις είμαι και χάλια”. Ο δάσκαλος όμως γυρνάει και λέει “Τόνι, η απόκλιση σου από την τέλεια βολή είναι μόλις 2 χιλιοστά! Απλά όσο απομακρύνεται η μπάλα το λάθος φαίνεται μεγαλύτερο”.

grexcel-η-μαγικη-μπαλα

Αναρωτήσου αυτή τη στιγμή έτσι όπως χτυπάς το μπαλάκι της υγείας σου, των σχέσεων σου, των οικονομικών σου που πηγαίνεις σε 5, 10, 20 χρόνια; Αν δεν σου αρέσει ο προορισμός πότε θες να βελτιώσεις το “χτύπημα”; Και θυμήσου τα 2 χιλιοστά, δεν χρειάζεται ν’ αλλάξεις τα πάντα σήμερα. Μια πολύ μικρή καθημερινή αλλαγή μπορεί να μεταμορφώσει την ποιότητα της ζωής σου σε όλους τους τομείς!

Σταματάω να γράφω με νόημα γιατί ξέρω ότι ούτως ή άλλως έχεις ήδη ανοίξει το σημειωματάριο σου και γράφεις μικρές βελτιώσεις στην καθημερινότητα για κάθε τομέα που σ’ ενδιαφέρει! μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

Σου άρεσε το άρθρο; Ποιός φίλος σου θα μπορούσε να βοηθηθεί απ’ αυτό; Share the love…