inspresso COACHING

Να είσαι πεισματάρης με το όραμα σου αλλά ευέλικτος με το πλάνο σου!​

John Maxwell

Το inspresso COACHING με λεπτομέρειες

Life Coaching Webcast

Μια φορά το μήνα θα συναντιώμαστε ηλεκτρονικά για να αναλύσουμε σε βάθος θέματα προσωπικής ανάπτυξης όπως η ευτυχία, η αγάπη, η υγεία, οι σχέσεις κλπ.

Η εκτιμώμενη διάρκεια το κάθε Life Coaching Webcast είναι 60 λεπτά. Σε περίπτωση που χάσεις ή θέλεις να επαναλάβεις κάποιο θα υπάρχουν διαθέσιμα replays.

Business Coaching Webcast

Μια φορά το μήνα θα συναντιώμαστε ηλεκτρονικά για να αναλύσουμε σε βάθος θέματα επιχειρηματικής & επαγγελματικής ανάπτυξης όπως η διαχείριση του χρόνου, η επίτευξη οικονομικών στόχων, οι επαγγελματικές σχέσεις κλπ.

Η εκτιμώμενη διάρκεια το κάθε Business Coaching Webcast είναι 60 λεπτά. Σε περίπτωση που χάσεις ή θέλεις να επαναλάβεις κάποιο θα υπάρχουν διαθέσιμα replays.

Chat Coaching

Το chat-coaching έχει ένα σημαντικό προτέρημα συγκριτικά με το παραδοσιακό 1-on-1 coaching. Η γραφή αναγκάζει όλους να “φρενάρουν” και κατά συνέπεια να αντιλαμβάνονται τη σκέψη τους. Με άλλα λόγια, το chatting από μόνο του οδηγεί σε βαθύτερη αυτογνωσία.

Επίσης, στο chat-coaching υπάρχει πλήρες ιστορικό της συζήτησης μας. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να ανατρέξεις σε προηγούμενες ερωτο-απαντήσεις και να παρακολουθήσεις την εξέλιξη σου!

Τέλος, το chat-coaching μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πιο παραγωγικοί γιατί ρωτάς τη στιγμή που γεννάται η απορία ή το εμπόδιο και εγώ να απαντώ στο δικό μου χρόνο (εγγύηση απάντησης 24 ωρών)!

1-on-1 Coaching (μόνο Platinum)

Το 1-on-1 coaching είναι χωρίς αμφιβολία η πιο ισχυρή μορφή coaching. Κάθε μήνα θα συναντιώμαστε τηλεφωνικά για να σε βοηθήσω να πλησιάσεις στο #1 προορισμό σου. Για 60 λεπτά θα έχεις την αμέριστη προσοχή μου και θα εστιάζουμε απόλυτα σε λύσεις.

Συνολικά, υπάρχουν μόνο 10 θέσεις στο πρόγραμμα Platinum.

Χρονοδιάγραμμα

Το inspresso COACHING ξεκινά τον Ιανουάριο του 2020.

Το "ταξίδι" του Άγγελου

Το 2007 αποφάσισα να ιδρύσω τη Flower Power με αντικείμενο τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, “τρελές” ιδέες και ακράτητο ενθουσιασμό!

Όμως, το επόμενο καλοκαίρι έπεσα πάνω σε ένα απροσπέλαστο τοίχο. Θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθομαι στο γραφείο με τα χέρια στο κεφάλι και να λέω “Έχεις στόχο να πας στο Φεγγάρι και είσαι με ποδήλατο. Έχεις 2 επιλογές, ή κατεβάζεις τους στόχους σου, ή ανεβαίνεις εσύ σε αυτούς“.

Χωρίς δισταγμό, διάλεξα το δεύτερο. Από τότε ξεκίνησα ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτοβελτίωσης.

Λίγα χρόνια μετά, η γνώση που απόκτησα σε συνδυασμό με το πάθος μου να βοηθώ τους συνανθρώπους μου με οδήγησαν στο inspresso…

Το "ταξίδι" του inspresso

0 +
άρθρα
0 +
videos
0 +
χώρες

Το όνομα inspresso προέρχεται από τις λέξεις inspiration (έμπνευση) και espresso (ο γνωστός ιταλικός καφές που σερβίρεται σε μικρή δόση). Από την 1/1/2015 και κάθε πρωί, το inspresso DAILY, ένα email με αυτό που αποκαλούμε “daily shot of inspiration” (καθημερινή δόση έμπνευσης) φτάνει στο inbox των inspresso fans με σκοπό να εμπνέει όλους όσους ζητούν περισσότερα από την ζωή αλλά και τρόπους να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Στην πορεία προστέθηκαν online προγράμματα αυτοβελτίωσης όπως το inspresso ACADEMY, το inspresso 100% και το inspresso TV με 60+ δωρεάν webinars αυτοβελτίωσης.

Η οικογένεια του inspresso μεγαλώνει ραγδαία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε 32 άλλες χώρες!

Τι λένε για το inspresso

2 Προγράμματα Coaching

Μη διαπραγματεύεσαι το όραμα σου, μόνο το πλάνο σου!

Gold

2752 147
  • Μηνιαίο Life Coaching webcast
  • Μηνιαίο Business Coaching webcast
  • Απεριόριστο Chat-Coaching (μέχρι 29/12/2020)
  • Δώρο όλη η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του inspresso που περιλαμβάνει inspresso LIFE, inspresso RECHARGE, inspresso ACADEMY & inspresso 100%

Platinum (sold-out)

5964 497
  • Μηνιαία τηλεφωνική συνεδρία 60 λεπτών
  • Μηνιαίο Life Coaching webcast
  • Μηνιαίο Business Coaching webcast
  • Απεριόριστο Chat-Coaching
  • Ακόμα 0 διαθέσιμες θέσεις

Οι εγγραφές για το inspresso COACHING έκλεισαν. Αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με την κράτηση σου ή έχεις κάποια σχετική ερώτηση, στείλε μας μήνυμα...

Δεν έχεις πειστεί ακόμα;

Αποφάσισες να μην επενδύσεις στο inspresso COACHING;

Δες αυτά τα δύο πολύ σύντομα βίντεο!

DRAFTS