inspresso COACHING

2024

Μη διαπραγματεύεσαι τον προορισμό σου, μόνο το πλάνο σου!

Άγγελος Λάμπρου

Η ζωή είναι δύσκολη όταν έχεις λεφτά και αδύνατη όταν δεν έχεις!

Αυτό είπε ο Grant Cardone όταν “ζορίστηκε” στη σειρά Undercover Billionaire.

Τελικά όμως τα κατάφερε γιατί είχε το μοναδικό συστατικό που χρειάζεται για να υπερβείς οποιοδήποτε εμπόδιο… το σωστό mindset!

Μετά από 15 χρόνια προσωπικής ανάπτυξης, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι για μένα, η ζωή θα ήταν αδύνατη χωρίς τους μέντορες μου, γιατί…

Αυτό που τόσο σε δυσκολεύει αυτή τη στιγμή, κάποιος άλλος το έχει ξεπεράσει και… ξέρει να σου πει πως θα τα καταφέρεις κι εσύ!

Το inspresso COACHING με λεπτομέρειες

Life Coaching Webinars

Μια φορά το μήνα θα συναντιώμαστε ηλεκτρονικά για να αναλύσουμε σε βάθος θέματα προσωπικής ανάπτυξης όπως η ευτυχία, η αγάπη, η υγεία, οι σχέσεις κλπ.

Η εκτιμώμενη διάρκεια των Life Coaching Webinars είναι 45 λεπτά. Σε περίπτωση που χάσεις ή θέλεις να επαναλάβεις κάποιο θα υπάρχουν διαθέσιμα replays.

Business Coaching Webinars

Μια φορά το μήνα θα συναντιόμαστε ηλεκτρονικά για να αναλύσουμε σε βάθος θέματα επιχειρηματικής & επαγγελματικής ανάπτυξης όπως η διαχείριση του χρόνου, η επίτευξη οικονομικών στόχων, οι επαγγελματικές σχέσεις κλπ.

Η εκτιμώμενη διάρκεια των Business Coaching Webinars είναι 45 λεπτά. Σε περίπτωση που χάσεις ή θέλεις να επαναλάβεις κάποιο θα υπάρχουν διαθέσιμα replays.

1-on-1 Video Strategy Session (μόνο Platinum)

Το πρώτο βήμα είναι το πιο δύσκολο.

Γι’ αυτό στο νέο πρόγραμμα προσθέτουμε μια video-συνεδρία 90 λεπτών τον Ιανουάριο ώστε να σε βοηθήσω να σχεδιάσεις καλύτερα τη χρονιά σου και τις προτεραιότητες σου.

Συνολικά, υπάρχουν μόνο 10 θέσεις στο πρόγραμμα Platinum.

1-on-1 Coaching (μόνο Platinum)

Το 1-on-1 coaching είναι χωρίς αμφιβολία η πιο ισχυρή μορφή coaching. Κάθε μήνα θα συναντιόμαστε τηλεφωνικά για να σε βοηθήσω να πλησιάσεις στο #1 προορισμό σου. Για 90 λεπτά θα έχεις την αμέριστη προσοχή μου και θα εστιάζουμε απόλυτα σε λύσεις.

Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας αυξήθηκε από 60 σε 90 λεπτά και περιλαμβάνει πλέον υποστήριξη όχι μόνο στο mindset αλλά και στη στρατηγική και τη βελτιστοποίηση των καναλιών πώλησης (Sales Funnel Optimization).

Συνολικά, υπάρχουν μόνο 10 θέσεις στο πρόγραμμα Platinum.

Το "ταξίδι" του Άγγελου

Το 2007 αποφάσισα να ιδρύσω τη Flower Power με αντικείμενο τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, “τρελές” ιδέες και ακράτητο ενθουσιασμό!

Όμως, το επόμενο καλοκαίρι έπεσα πάνω σε ένα απροσπέλαστο τοίχο. Θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθομαι στο γραφείο με τα χέρια στο κεφάλι και να λέω “Έχεις στόχο να πας στο Φεγγάρι και είσαι με ποδήλατο. Έχεις 2 επιλογές, ή κατεβάζεις τους στόχους σου, ή ανεβαίνεις εσύ σε αυτούς“.

Χωρίς δισταγμό, διάλεξα το δεύτερο. Από τότε ξεκίνησα ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτοβελτίωσης.

Λίγα χρόνια μετά, η γνώση που απόκτησα σε συνδυασμό με το πάθος μου να βοηθώ τους συνανθρώπους μου με οδήγησαν στο inspresso…

Το "ταξίδι" του inspresso

inspressakia
0 +
videos & webinars
0 +
χώρες
0 +

Το όνομα inspresso προέρχεται από τις λέξεις inspiration (έμπνευση) και espresso (ο γνωστός ιταλικός καφές που σερβίρεται σε μικρή δόση).

Από την 1/1/2015 και κάθε πρωί, το inspresso DAILY, ένα email με αυτό που αποκαλούμε “daily shot of inspiration” (καθημερινή δόση έμπνευσης) φτάνει στο inbox των inspresso fans με σκοπό να εμπνέει όλους όσους ζητούν περισσότερα από την ζωή αλλά και τρόπους να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Στην πορεία προστέθηκαν online προγράμματα αυτοβελτίωσης όπως το inspresso ACADEMY, το inspresso 100% και το inspresso TV με 600+ δωρεάν webinars & videos αυτοβελτίωσης και τα σεμινάρια inspresso RECHARGE και inspresso LIFE!

Η οικογένεια του inspresso μεγαλώνει ραγδαία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε 32 άλλες χώρες!

Τώρα, έχεις δύο επιλογές...

Gold

1164€+ΦΠΑ 497€+ΦΠΑ
  • Μηνιαίο Life Coaching Masterclass
  • Μηνιαίο Business Coaching Masterclass
  • Φόρμα ερωτήσεων που θα απαντηθούν στο επόμενο Masterclass
  • Δώρο το inspresso SUITE. Όλη η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του inspresso που περιλαμβάνει inspresso LIFE, inspresso RECHARGE, inspresso ACADEMY & inspresso 100%

Platinum

11964€+ΦΠΑ 4997€+ΦΠΑ
  • Ότι περιλαμβάνει το πακέτο Gold και επιπλέον...
  • Μηνιαία τηλεφωνική συνεδρία 90 λεπτών
  • Εικονική συνάντηση "Strategy Session" 90 λεπτών
  • Απεριόριστο Chat-Coaching

Οι εγγραφές για το inspresso COACHING έκλεισαν. Αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με την κράτηση σου ή έχεις κάποια σχετική ερώτηση, στείλε μας μήνυμα...

Δεν έχεις πειστεί ακόμα;