Ζητείται μέντιουμ...

Πριν δέκα χρόνια και λίγες μέρες, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2008 ο κολοσσός των $600 δις και των 25,000 υπαλλήλων, Lehman Brothers, κατέρρευσε ξεκινώντας αυτό που αργότερα μάθαμε ότι είναι η μεγαλύτερη Παγκόσμια οικονομική κρίση από το 1929. Το πιο περιζήτητο επάγγελμα στο Μανχάταν ήταν τα μέντιουμ μπας και μπορέσουν να δουν κάτι παραπάνω από τους αναλυτές!

Ο λόγος είναι απλός, η Lehman Bothers προσπαθούσε να κάνει κάτι που η αγορά δεν σήκωνε πια.

Το μήνυμα από αυτό το τεράστιο μάθημα είναι εξίσου απλό…

Ο Δαρβίνος επιβεβαιώθηκε και πάλι,

δεν επιβιώνει ο ισχυρός αλλά ο ευέλικτος, αυτός που προσαρμόζεται στις εξελίξεις.

Ίσως να γνωρίζεις ότι δύο μήνες περίπου πριν το μεγάλο “μπαμ”, τον Ιούλιο του 2008, έζησα τη δική μου κρίση. Ήμουν στο γραφείο σκεπτόμενος “έχεις κάτι όνειρα μέχρι το Φεγγάρι και είσαι με ποδήλατο… ή θα κατεβάσεις τον πήχη ή θα ανέβεις εσύ… κάτι πρέπει να αλλάξει“!

Ακαριαία ένιωσα ότι μου ήταν αδύνατο να “πειράξω” το όραμα που, διάλεξα το δεύτερο.

Από εκείνη τη στιγμή, με μια “μαγική” προσήλωση, εστίασα σε αυτό που πολύ αργότερα έμαθα ότι λέγεται αυτοβελτίωση και στο internet marketing ώστε να απαγκιστρώσω την φυσική μου παρουσία από το εισόδημα μου.

Χρειάστηκαν και τα δύο αυτά “εργαλεία” για να ξεκινήσω το inspresso 6,5 χρόνια αργότερα και να βοηθώ σήμερα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης!

Γιατί στα λέω όλα αυτά; Γιατί…

το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για κάποιο κομμάτι της ζωής σου που δεν “δουλεύει” είναι να αμφισβητήσεις τις πεποιθήσεις σου και όχι το όραμα σου!

Το ξέρω ότι όσο λιγότερο γνωριζόμαστε τόσο πιο παράλογα σου ακούγονται τα παραπάνω αλλά για διάβασε κι αυτό…

Αυτές τις μέρες ξεκινούν χιλιάδες Έλληνες φοιτητές το ταξίδι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενδεχομένως με δανεικά χρήματα, ενώ πριν λίγους μήνες χιλιάδες απόφοιτοι μπήκαν στην αγορά εργασίας παρακαλώντας να εργαστούν με βασικό μισθό σε μια χώρα με 20%+ ανεργία.

Είναι απλό…

ο κόσμος αλλάζει και η προσαρμογή δεν είναι επιλογή για όποιον θέλει να προστατέψει την ευτυχία και την επιτυχία του.

Εδώ και ένα χρόνο παρακολουθώ στενά και συνεργάζομαι με το μεγαλύτερο οργανισμό εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών για το Amazon (το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στον κόσμο) και το μόνο που σκέφτομαι κάθε φορά που θα συναναστραφώ μαζί τους είναι ότι…

η επιτυχία είναι πάντα διαθέσιμη για όσους ψάχνουν

Η εκπαίδευση (στα Αγγλικά) σίγουρα θα σου ανοίξει τους ορίζοντες στο τι είναι εφικτό…

Επίσης, θα σε βοηθήσει να παρακολουθήσεις την τριλογία των webinars που οδηγούν στο τελευταίο με θέμα “Ταχύτητα διαφυγής και Mobile Lifestyle”.

 

ASM Typicality Disclaimer
You should always perform your own due diligence and assume responsibility for your purchases. Member’s results may not be typical. ASM members joining between 2013-2016 who completed the program and launched a new brand had median annual revenue of $60,750.00.

ASM Compensation Disclaimer
When you invest in products or services, endorsed or suggested through this website, inspresso’s parent company may be compensated via a commission or otherwise.