inspresso academy: 30 συνεχόμενες μέρες αυτοβελτίωσης!
Η μεγάλη διαφορά!
Το inspresso academy δεν είναι σχολείο. Ξέρω πολύ καλά ότι η γνώση δεν είναι ικανή για να φτάσεις στην επιτυχία. Ο λόγος που θα δουλέψουμε μαζί για 30 συνεχόμενες μέρες είναι για να συντονιστείς με τις συνήθειες που χαρακτηρίζουν τους πιο ευτυχισμένους και τους πιο πετυχημένους ανθρώπους.
30 ώρες για πάντα!
Έχω αφιερώσει χιλιάδες ώρες στην αυτοβελτίωση αλλά εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις το ίδιο. Θα επενδύσεις μόλις 30 ώρες σε ένα μήνα για να μάθεις όσα έχουν πραγματική αξία!
Bonus: Ρώτησε ότι θες!
Ο χρόνος που χρειάζομαι για να υλοποιήσω το ιδανικό μου όραμα δεν μου επιτρέπει να προσφέρω πλέον 1-on-1 coaching. Μόνο για τη διάρκεια του inspresso academy όμως θα έχεις πρόσβαση στο chat coaching για να σου λύνονται όλες οι απορίες!

Οι πιο σημαντικές ερωτήσεις...

Που γίνεται το inspresso academy;
Το περιεχόμενο του inspresso academy είναι όλο στο διαδίκτυο που σημαίνει ότι μπορείς να το παρακολουθήσεις από το γραφείο σου, το σπίτι σου ακόμα και στις διακοπές σου!
Τι γίνεται αν χάσω κάποιο βίντεο;

Όλο το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο για πάντα και θα μπορείς να το ξαναβλέπεις όποτε επιθυμείς.

Πόσες μέρες διαρκεί το inspresso academy;

Το inspresso academy αποτελείται από 30 εκπαιδευτικές μέρες. Εσύ μπορείς να παρακολουθήσεις το training στο δικό σου ρυθμό. Όποτε κι αν ξεκινήσεις, προτείνουμε να ακολουθήσεις κι εσύ το πρόγραμμα των 30 ημερών για να χτίσεις τη μεγαλύτερη δυνατή ορμή προς το στόχο σου!

Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνω στο inspresso academy

Για την παρακολούθηση και τις ασκήσεις φρόντισε να έχεις διαθέσιμη 1 ώρα την ημέρα (χωρίς παρεμβολές).

Θέλω να παρακολουθήσω το inspresso academy αλλά δεν έχω τα χρήματα. Τι μπορώ να κάνω;

Μπορείς να θέσεις σαν στόχο να το αποκτήσεις μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία και να χρησιμοποιήσεις τα δωρέαν inspresso daily & inspresso webinars για να σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

Εάν επιλέξεις να επενδύσεις στον εαυτό σου, στο inspresso academy θα μάθεις:

  • για τις 3 δυνάμεις της ζωής και πως να τις διαχειριστείς για να πετύχεις αυτό που θες
  • πως να θέτεις σωστούς στόχους και πως να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας
  • τεχνικές για να χτίσεις laser focus και να μην επιτρέπεις το χάος της ζωής να σου κλέβει τα όνειρα
  • πως να χτίζεις τις σχέσεις που σε εξυπηρετούν και πως να διαχειρίζεσαι τις υπόλοιπες
  • πως να πολλαπλασιάσεις την παραγωγικότητα σου και να σταματήσεις να θυσιάζεις τον υπερπολύτιμο χρόνο σου


Στην πρώτη εβδομάδα του inspresso academy θα κάνουμε 6 "ταξίδια" μετά από τα οποία θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τον κόσμο.
Στις επόμενες 3 εβδομάδες θα γνωρίσεις 18 πανίσχυρες δυνάμεις που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις αυτό που επιθυμείς.

Τι λένε για το inspresso academy;

Πόσο έχει βοηθήσει το inspresso;

Το inspresso academy με βοήθησε περισσότερο απ' ότι περίμενα91%
Θα πρότεινες το inspresso academy σε άλλους;100%

Το inspresso academy ήταν για μένα ένα ταξίδι στη γνώση της προσωπικής εξέλιξης. Έμαθα πώς να επιλέγω και να αποκτώ ό,τι επιθυμώ. Έμαθα ότι η ευτυχία, η υγεία και η επιτυχία είναι προσωπική επιλογή. Η τελευταία μέρα του academy ήταν για μένα η πιο ουσιαστική και αυτή που μου έδωσε την τελική ώθηση και έμπνευση! Πλέον λειτουργώ την επιχείρηση μου με άλλη διάθεση και ήδη ξεκίνησαν τα θετικά αποτελέσματα, κόντρα στην κρίση! Άγγελε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!

Αναστασια Αιβαζη

Αν διδάσκονταν όλα αυτά ως βασική παιδεία, τα θεμέλια ενός λαού θα ηταν κυριολεκτικά άτρωτα.

Κωνσταντινος Καλουδης

Μου άρεσε που είχε συμπυκνωμένες τις γνώσεις, έτσι ώστε κάθε webinar με γλύτωσε από 5 ώρες διάβασμα, τουλάχιστον. Επίσης οι ασκήσεις ήταν εύστοχες και είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο μέλλον για οποιοδήποτε στόχο θελήσω! Σημαντικότερη θεωρώ την αξία ή μάλλον "υπεραξία" του Αγγέλου, ο οποίος προδιαθέτει ώστε να περιμένω μόνο θετικά αποτελέσματα και ενώ δεν σε πιέζει, δεν μπορείς να αγνοήσεις μια τέτοια φωνή και να μην κάνεις πράξη όσα υποδεικνύει. Μπράβο Άγγελε, συνέχισε να μας εμπνέεις!!!

Γιαννα Μαρνικα

Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι. Έμαθα πολλά, ένιωσα πολλά και σίγουρα έκανα ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Σε ευχαριστώ Άγγελε ήσουν εκπληκτικός!

Ιωαννα

Πιστεύω ήταν μια έντονη καθημερινή βοήθεια για ευτυχία και δύναμη για κάθε τομέα της ζωής μου. Κάτι πολύ δυναμικό για να το αγνοήσουμε ανεξάρτητα με το σε πια περίοδο της ζωής μας βρισκόμαστε. Το προτείνω και το συστήνω σε όλους που θέλουν να βελτιώσουν σε διάφορους τομείς την ζωή τους ήταν ένα πλήρες βιωματικό σεμινάριο. Άγγελε σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ.

Ανδρεας Παναγοπουλος

Ηταν απίστευτο, γιατί πέρα απο αυτά που είχα ακούσει σε προηγούμενα webinars σου, αυτός ο κύκλος των 31 ημερών είχε συνοχή, μου κάλυψε απορίες που είχα και δεν ήξερα που θα βρω τις απαντήσεις (π.χ. για την αλλαγή των πεποιθήσεων μας ή για τις καταστάσεις του εγκεφάλου/κύματα Θήτα, κ.λ.π). Απο την άλλη, άκουσα πράγματα που ουτε καν φανταζόμουν πως υπάρχουν αλλά και πως λειτουργούν. Είμαι ενθουσιασμένη με όλα αυτά λοιπόν, φυσικά θέλουν όλα πάλι μελέτη γιατί ήταν πολλά, αλλά πραγματικά αυτό το ταξίδι θα το θυμάμαι σίγουρα και θα περιμένω την συνέχεια...

Τζενη

Μετά από το inspresso academy νιώθω ότι πραγματικά δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία να μην πετύχω αυτά που θέλω. Μας θύμισες την δύναμη που έχουμε όλοι μέσα μας Άγγελε και γι' αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων! Σε ευχαριστώ!

(Ανωνυμο)

Πολύ διαφορετικός τρόπος προσέγγισης της "πραγματικότητας" μου δυνάμωσε τον ψυχισμό ενίσχυσε την ελπίδα.

Αλεξανδρος

Πολύτιμη εμπειρία, πάρα πολλές γνώσεις μαζεμένες, σε ένα απόσταγμα. Ευχαριστώ πολύ για την γενναιόδωρη προσφορά ενός σημαντικού εργαλείου αυτοβελτίωσης και προόδου!

Μαρια Ορφανιδου

30+1 μέρες μεθοδευμένης αγάπης που αναδύουν όλο τον πλούτο της υπαρκτής πραγματικότητας με προορισμό την ιδία τη ζωή. Άγγελε ευχαριστώ.

(ανωνυμο)

Πάρε μια μικρή γεύση, παρακολούθησε το τελευταίο inspresso webinar

Μάθε περισσότερα για τα οφέλη του inspresso academy

ΥΓ: Εάν θέλεις να ξεκινάς κάθε πρωί με περισσότερη έμπνευση και αυτοπεποίθηση γράψου στο inspresso daily είναι δωρεάν!

Close Menu