Η ιστορία του Άγγελου Λάμπρου και του inspresso

Η ιστορία του inspresso

Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Unilever. Παρ’ όλο που ένιωθα πολύ ευχαριστημένος, κάτι μέσα μου δεν συμφωνούσε με τον σχετικά αργό ρυθμό ανάπτυξης. Έτσι, 3 χρόνια αργότερα άφησα το πολυεθνικό περιβάλλον για μια Ελληνική startup στο χώρο της ενέργειας. Τώρα ήμουν πολύ πιο ευέλικτος, ένιωθα αυτό που λέμε “the sky is the limit” αλλά ακόμα κάτι έλειπε. Έτσι, το 2007 αποφάσισα να ιδρύσω τη Flower Power με αντικείμενο τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, για να ακολουθήσω τα όνειρα μου… με τον τρόπο μου! Το επόμενο καλοκαίρι όμως έπεσα πάνω σε τοίχο. Ο ενθουσιασμός και το έμφυτο πάθος δεν ήταν αρκετά για να πετύχω τους στόχους μου.

Θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθομαι στο γραφείο με τα χέρια στο κεφάλι και να λέω, έχεις 2 επιλογές, ή κατεβάζεις τους στόχους σου, ή ανεβαίνεις εσύ σε αυτούς. Χωρίς δισταγμό, διάλεξα το δεύτερο. Από τότε ξεκίνησα ένα υπέροχο ταξίδι αυτοβελτίωσης. Παράλληλα, ξεκίνησα να μαθαίνω να χρησιμοποιώ το Internet Marketing για να αυξήσω τις πωλήσεις της εταιρίας μου σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τεχνογνωσία μας αυξήθηκε τόσο ραγδαία που σε λίγους μήνες πολλοί μέντορες μου έγιναν πελάτες.

Το φθινόπωρο του 2014 άρχισε να φουντώνει η επιθυμία να μοιραστώ σε μεγαλύτερη κλίμακα όσα έμαθα και να βοηθήσω πολύ περισσότερο κόσμο και προφανώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί με 1-on-1 coaching εφ’ όσον εξακολουθώ να έχω 24 ώρες τη μέρα στη διάθεση μου.

Ακολούθησε μια καταιγίδα σκέψεων “γιατί να μην υπάρχει και στα Ελληνικά ένα ισχυρό πρόγραμμα αυτοβελτίωσης όπως αυτά που είναι διαθέσιμα στα Αγγλικά και με βοήθησαν τόσο πολύ;”, “πως μπορώ να βγάλω το χυμό από όλη αυτή τη γνώση ώστε να μεταφέρω γρήγορα όσα μου πήρε χιλιάδες ώρες να μάθω;“. Οι ερωτήσεις αυτές ταξίδευαν με 1000 στο μυαλό μου για μέρες μέχρι που…

Στις 25 Οκτωβρίου 2014 μου ήταν αδύνατο να κοιμηθώ, το μυαλό μου ήταν σε υπερδιέγερση. Πετάγομαι από το κρεβάτι και αρχίζω να γράφω με ιλιγγιώδη ταχύτητα τις σκέψεις μου. Ξαφνικά όλα ήταν ξεκάθαρα, το περιεχόμενο, το attitude, τα μέσα, ΟΛΑ. Εκείνο το βράδυ γεννήθηκε το inspresso!

Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της – Βίκτωρ Ουγκώ

Εάν θέλεις να ξεκινάς κάθε πρωί με περισσότερη έμπνευση και αυτοπεποίθηση γράψου στο inspresso daily είναι δωρεάν!